A csőgörény a duguláselhárítás esköze

A múltkor beszéltem a WC-pumpáról, mint a duguláselhárító szakember elsőrendű eszközéről. Sajnos vannak olyan dugulások, amelyek elhárítására ez az eszköz kevéssé alkalmas. Ilyenkor lép akcióba a csőgörény. Vicces elnevezése ellenére, ez egy nagyon fontos eszköz a dugulás megszüntetésében és érdemes megjegyezni a nevét, mert ennek használatával szerencsés esetben bontás nélkül is kivitelezhető a dugulás megszüntetése, a lakástulajdonos nagy örömére. És természetesen ez lényegesen olcsóbb megoldás is lehet, mint a bontás.

Címke , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Egy hozzászólás a(z) 0ejegyzéshez

  1. Gergő mondta:

    Erre van egy jó sztorim. Apukám munkahelyén eldugult a mosdó. Édesapám takarékos ügyvezető igazgató révén úgy határozott, hogy majd jól megszereli a létesítményt, és elhárítja a dugulást. Kereste a csőgörényt, de nem lelte. Hogyan is lelte volna, hisz kölcsön loptam, mert apóséknál is dugulás volt.

    Telefonon érdeklődött. Ekkor mondtam, hogy a csőkígyó apóséknál van. Nosza: telefonált neki is. Após munka után felkapta a célszerszámot, és visszapattant az autóba. A nagy eseményre én is megérkeztem. Öröm volt nézni, ahogy a két öreg az öltönyöket ledobva, feltűrt ingujjal tolta befelé a csőgörényt.

    Egyébként tudtad, hogy van belőle elektromos is?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük