A pólóminták szerepe a világunkban

Talán néhány kivételt leszámítva bátran állíthatjuk, hogy mindannyiunk számára zavaró lehet, amikor olyan ruhát vásárolunk, mely állandóan szembeköszön velünk az utcán, ahogy sok más ember hordja. Hiszen az esetek többségére igaz, hogy az emberek szeretik az olyan ruhadarabokat, amelyek megfelelően reprezentálják a személyiségüket vagy azt, amit képviselnek. Legyen szó egy stílusirányzatról, kulturális elemről vagy egy világnézet képviseletéről, ez minden esetre igaz lehet. Ennek pedig nagyon hatékony eszközei a különböző póló mintáknak a bősége.

Ez természetesen főleg a fiatalabb korosztály esetében a jellemzőbb, hiszen az idősebb korosztály jobban preferálja a letisztult, minimál öltözködési elemeket. De azért tegyük hozzá, hogy sok kivétel is van ez alól, hiszen az is trend a napjainkban, hogy a fiatalok stílusát minden korosztály próbálja ötvözni a sajátjába. Viszont mégiscsak a tinédzserek azok, akik a lehető leglátványosabb, legegyedibb mintázatokat szeretik magukon viselni.

A különböző póló minták között hatalmas különbségek vannak mind méretben, mind stílusban és természetesen a közvetített üzenetben. Az utóbbi pedig egy nagyon összetett halmazt tartalmaz, hiszen egy ilyen üzenet lehet egy teljesen ártalmatlan mesefilm poén, de lehet egy szélsőséges, nacionalista, veszélyes mondat is. Persze a szabadsága mindenkinek megvan azt vallani, amit szeretne, de sokszor a póló minták is sokat elárulnak arról, aki viseli őket. Ha már mintákkal akarjuk feldobni a pólónkat, akkor legyünk igényesek és válasszuk a póló hímzés lehetőségét.

Bárhogy is van ez, sokszínű világban élünk az biztos és a póló minták is része ennek.

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Egy hozzászólás a(z) 0ejegyzéshez

  1. oxvow mondta:

    amazing article, i like it

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük