Autószerviz, autómosó, autókozmetika Kaposvár és Dombóvár között,…

A Kovács Autószerviz Kaposvár és Dombóvár között, Batéban található. Intézzen mindent egy helyen a legkorszerűbb technológiával! – Többféle szolgáltatást végzünk telephelyünkön: Márkafüggetlen autószerviz, autókozmetika, valamint kézi autómosóként is működünk.

Az autóklíma rendszeres odafigyelést, karbantartást igényel. Keressen minket klíma tisztítás, klímafertőtlenítés, vagy klímatöltés esetén. A kellemetlen szagok, az egészségügyi problémák megelőzésének érdekében az autóklíma évente fertőtlenítésre szorul.

Műszaki vizsga akár egy órán belül! Vállalunk autó vizsgáztatást: személygépkocsik, kistehergépkocsik, motorkerékpárok és utánfutók műszaki vizsgáztatását helyben, batéi telephelyünkön. Ezekben a kategóriákban eredetiség vizsgálatot is végzünk. Időszakos, vagy autóvásárlás előtti átvizsgálással, számítógépes autódiagnosztikával is állunk rendelkezésére.

Műhelyünk futómű beállítás elvégzéséhez a legmodernebb berendezéssel felszerelt. Fejlett gépparkunk elengedhetetlen a precíz autójavításhoz, a futómű pontos beállításához.

Autószervizünkben könnyűfém és acél felnik gumiszerelését vállaljuk. A gumiszerelést és a centírozást szakképzett munkatársaink végzik 12″-tól 24″-ig a legmodernebb technológiával!

Bízza ránk az autójavítást, legyen szó időszakos szervizről, futóműjavításról, olajcseréről, szélvédőjavításról, vagy motorcseréről. Többféle autódiagnosztikai műszerrel rendelkezünk, szinte az összes márkához. Hibakód olvasás, törlés, többféle beállítás és illesztés.

Címke , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.