Az online bevásárlás kipróbálása

Azt kell mondanom, hogy nagyon sokat hallottam az utóbbi időben arról, hogy az online bevásárlás az egyik leghasznosabb új trend és több ismerősömnek az volt a célja, hogy én is kipróbáljam. Így történt, hogy bár elsőre fenntartásokkal, de beadtam a derekam és leültem a laptopom elé, hogy megnézzem hogyan működik a dolog.

Természetesen nem álltam meg az első lehetőségnél, hanem több webshopot is lecsekkoltam. Az Online Bevásárlás webáruháza nyerte el végül a tetszésemet, hiszen megfogott a webhely átláthatósága, a felhasználóbarát felülete és persze a fantasztikus árak is. Számos olyan terméken akadt meg a szemem, amelyekre itthon folyamatosan szükség van, de végül rendeltem pár újdonságot is, amit még nem próbáltam. Mikor a vége fele elkezdtem újra kételkedni a dologban, a gyors és ingyenes házhozszállítás meggyőzött arról, hogy helyesen cselekszem.

Érdekes módon nem igazán volt a kedvencem az internetes vásárlás, hiszen klasszikus módon szerettem fizikailag látni és ellenőrizni a termékeket vásárlás előtt. Bár az eset előtt rendeltem egyéb termékeket a netről, nem mindig olyan minőségben és megjelenésben érkeztek hozzám ezek, mint ahogy a képeken láttam. Viszont nekem teljesen új volt az, hogy az online bevásárlással élelmiszert is lehet rendelni és itt tényleg abszolút azok a termékek érkeztek hozzám amire számítottam és az elvárt minőségben.

Ki gondolta volna, hogy az online bevásárlás kipróbálását követően ez lesz a véleményem, de teljesen odavagyok most már ezért a lehetőségért.

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük