Céges weblapkészítés kisvállalkozásoknak

Megújította a honlapját? Kezdődik az év végi hajrá, és kíváncsian várja, hogy weboldala fejlesztése hogyan sikerült? Mit tett a javításáért?

 • Bővebb lett a honlapon a tartalom?
 • Új menüpontok kerültek fel?
 • Figyelmet felkeltőbb lett a design?
 • Meggyőzőbb lett az ajánlata?
 • A látogatók most már könnyebben tudnak tájékozódni az oldalon? Mindent gyorsan meg lehet találni rajta?
 • Sikerült növelni a weboldalon átlagosan eltöltött időt?
 • Csökkent a visszafordulások aránya is?

Szeretné tudni, hogyan lehet még tovább javítani céges weboldala működésének az eredményességét?

Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

2 hozzászólás a(z) Céges weblapkészítés kisvállalkozásoknak bejegyzéshez

 1. Gergő mondta:

  Egyesek nem is gondolják, hogy mennyire fontos a minőségi céges honlap. Gyakorlatilag üzletek múlhatnak ezen. Egy-egy szerződés megkötése előtt a partner ránéz cégünk weboldalára, és ha káoszt, netán “gagyit” lát, akkor esetleg még a szerződéstől is eláll. Szóval tessék a céges honlapra nagy hangsúlyt fektetni!

 2. Péter mondta:

  Nagyon is igazad van Gergő. A mostani gazdasági helyzetben jobbat kell nyújtanunk, vagy többet kell teljesítenünk az üzlet megkötéséért. Sosem tudhatjuk előre, hogy a több ajánlattevő közül melyiknek az ajánlata lesz a legjobb, és mi fog dönteni az ajánlatok között. Ha a kondíciók nagyrészt hasonlóak, akkor a kevésbé fontos másodlagos szempontok válnak döntési tényezővé. Ezért ezekre is érdemes odafigyelni. Ekkor azonban már kapcsolatban vagyunk az ajánlatot kérővel, tehát valamennyire befolyásolhatjuk a döntést. Új érdeklődők megnyerésénél még ennél is előnytelenebb helyzetben vagyunk, mert rengeteg üzenet zúdul rájuk. A közepes színvonalon elkészített újsághirdetések, szórólapok, weboldalak ma már nyomot sem hagynak az érdeklődő olvasóban. Érdemes jól meggondolni, hogy mely kommunikációs csatornákon reklámoz a vállalkozás, és ezeken a kiválasztott csatornákon figyelmet felkeltő és meggyőző üzenettel célszerű megjelenni. Még a leggondosabb tervezés és előkészítés után is előfordulhat, hogy egyszerűen nem működik az üzenet. Ezért a tesztelésre is szükség van. Lehet, hogy többször át kell írni a kreatívot, amíg megtaláljuk a célcsoportunkhoz vezető utat. Ezért a céges honlap sem működhet körültekintő tervezés, és hatásos üzenet nélkül. A honlapkészítés menete egy több lépcsőből álló folyamat, amiről itt találhatsz néhány hasznos infót.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük