Esküvői DJ és hangulatmester esküvőre

Szeretnénk mi is hozzájárulni ahhoz, hogy esküvőtök örök élmény maradjon évtizedek múlva nektek és vendégeiteknek is. Az esküvői DJ kíváló zenéket játszik, ráadásul mindezt kitűnő minőségben teszi. A zenei repertoár pedig hatalmas, rengeteg jó zenével rendelkezünk, ami a fergeteges hangulathoz elengedhetetlen. A jó hangulat érdekében válasszatok profi esküvői DJ-t, aki ízléses, jól összeválogatott zenei blokkokkal biztosítja a zenét és a szórakozás lehetőségét, a vacsorától kezdődően egészen hajnalig. Hívj az esküvőre DJ és hangulatmesterként bennünket.

Címke , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

2 hozzászólás a(z) Esküvői DJ és hangulatmester esküvőre bejegyzéshez

  1. admin mondta:

    Jövő évre tervezzük az esküvőnket. Úgy érzem, hogy nem kétséges, hogy ki fogja a zenét szolgáltatni 🙂 Nézegettem már a weboldalt és színvonalas, jól összerakott munka.

    Vajon mennyivel érdemes előre lefoglalni az esküvői DJ-t, hogy biztosan ráérjen a lakodalom napján?

    • djseo mondta:

      megtiszteltetés lenne számunkra, ha mi is szerepet vállalhatnánk esküvőtök napján, mint esküvői DJ és hangulatmester! A foglalásra érdemes mihamarabb sort keríteni, mivel a napokban kezdődnek a szakmai kiállítások, és azt követően megszaporodnak az ajánlatkérések! Természetesen 2014-ben vannak még szabad időpontjaink! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük