Felnőttképzés, távoktatás – vizsgaközpont és okj képzések

A 100%-ban magyar tulajdonú Riviera-Tanoda felnőttképzéssel, okj képzések, tanfolyamok, távoktatásos képzések, online tréningek és online oktatás szervezésével és lebonyolításával foglalkozik, valamint okj vizsgák szervezését vállalja.

Felnőttképzésünk, okj tanfolyamaink, távoktatásos tréningeink és képzéseink elérhetőek online, vagy az egész országban személyesen, például: Budapest, Eger, Szolnok, Miskolc, Szeged, Kecskemét, Tatabánya, Nyíregyháza, Szekszárd, Debrecen, Székesfehérvár, Pécs, Kaposvár, Veszprém, Békéscsaba, Győr, Salgótarján, Zalaegerszeg, Szombathely településeken lebonyolítva.

Okj képzések rövid idő alatt, kedvezményes áron: mezőgazdasági, egészségügyi, oktatási, vendéglátási, kereskedelmi, művészeti, környezetvédelmi és számos egyéb témában biztosítunk olcsó, gyors tanfolyamokat.

Válasszon aranykalászos gazda, növényvédelmi szaktechnikus, méhész, fitness wellness instruktor, szociális gondozó és ápoló, pedagógiai és családsegítő okj képzés és egyéb weboldalunkon megtalálható tanfolyam közül a legolcsóbb áron! Nálunk elérhetőek munka mellett végezhető, iskolapad nélküli képzések, tanfolyamok egyéni időbeosztással, mezőgazdasági pályázatokhoz szükséges tanfolyam, valamint lehetőség van az előzetes tudás beszámítására.

Felnőttképző intézményként már 1994 óta sikeresen tevékenykedünk. Okj képzéseink, tanfolyamaink és az online oktatás területén is az Európai Unió által megkövetelt színvonalat igyekszünk biztosítani.
Mára a tudás vált az ember értékmérőjévé a munkaerőpiacon. Változó világunkban a munkaerőpiac folyamatos megújulást követel, így célunk a segíteni a tudás fejlesztését, az élethosszig tartó tanulás lehetőségének szakszerű és elérhető áron való biztosítását.

Címke , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.