Fénymásológép bérelhető

Amennyiben a vállalkozás költségeinek csökkentésén töri a fejét, a mi  fénymásoló bérlés szolgáltatásunk igénybevételével megteheti az első lépéseket ehhez, ezzel nem tud hibázni. Bérelhet akár új, vagy akár használt fénymásológépet. Canon típusú fénymásolóink maximális igényeket is képesek kielégíteni. Ha valaki ilyen tudású készüléket vásárolna, jelentős beruházásra lenne szüksége.
Miért javasolom inkább a fénymásológép bérletét? Első érvem – ahogy fentebb írtam –  a minőség különösebb befektetés nélkül. A második, a készülékben megtalálja a fénymásolót, szkennert és a nyomtatót is. Ezáltal harmad annyi gépet kell fenntartani a korábbi irodai munkához. Utolsó érvem a mindig elérhető, azonnal intézkedő szerviz háttér.

Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

2 hozzászólás a(z) Fénymásológép bérelhető bejegyzéshez

  1. Gergő mondta:

    Meglepődtem, de a mi cégünknél is bérlik a fénymásolókat, komolyabb nyomtatókat. Van egy színes fénymásoló is, azért vagyonokat fizetünk ki havi szinten. De a gazdasági igazgató nekem is azt mondta: így sokkal kedvezőbb a fénymásoló gépek üzemeltetése. Tehát aláírom. Jó ötlet!

  2. irokob mondta:

    Köszönöm! És ezen az oldalon akár 0.-Ft is lehet a bérleti díj!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük