Fler.hu – a hírek házhoz jönnek

Ha te is az a fajta vagy, aki nem tudja elfogyasztani a reggeli kávéját az aktuális hírek elolvasása nélkül, akkor van egy jó hírünk neked. Megérkezett a fler.hu internetes hírportál!

Ha te is hozzánk hasonlóan nyitott vagy a világ dolgaira, érdekelnek az itthoni vagy külföldi aktualitások, ha csak néhány könnyed percre vágysz, akkor látogass el weboldalunkra. A fler.hu nem más, mint friss hírek a sztárberkekből, a hazai tehetségkutató műsorok világából, zenei élet legeldugottabb szegleteiből vagy akár a kultúra világából. Temérdek bulvárhír, sztárpletyka, technika és tudomány. Szeretnél egy dinamikusan fejlődő csapat részese lenni? Akkor ne feledkezz el csatlakozni közösségi oldalainkhoz sem. Már ha nem akarsz lemaradni semmi fontos dologról.

Fler.hu szállítjuk a híreket, csak győzd végigolvasni őket!

Címke , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Egy hozzászólás a(z) 0ejegyzéshez

  1. Gergő mondta:

    Én már egy ideje nézegetem a címben nevezett hírportált. Igényesen összerakott, szép megjelenésű site. Számomra kicsit sok a bulvár, de megértem: nem én vagyok a célközönség. Én nehezen tudom emészteni a sok X-faktor és Megasztár (így hívják az új részeket is?) kapcsán született szösszenetet, de egészen biztos vagyok abban, hogy a nagyközönségnek erre van szüksége.

    Bulvár imádó ismerőseimnek ajánlani fogom a Fleur.hu-t.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük