Gyógygombával a Leukémia Ellen – Egy 2 Éves Kisfiú Története

Manapság az emberiség talán legrettegettebb betegsége a rák, melynek egy különösen veszélyes fajtája a vérrák, azaz a leukémia. Az orvosok általában kevés esélyt adnak annak, akinél ezt a betegséget diagnosztizálják, azonban az újabb és újabb tapasztalatok azt mutatják, hogy megfelelően megerősített immunrendszerrel van esély a gyógyulásra.

Nemrégiben egy 2 esztendős sátorhelyi Botond nevű kisfiúnál leukémiát állapítottak meg. A családja elkeseredett küzdelmében rátalált az immunerősítő növények legerősebbikére, a ganodermára, más néven pecsétviaszgombára. Botond a ganoderma segítéségével több szövődmény ellenére is képes volt megbirkózni a betegséggel és a romboló hatású kemoterápiával. A fenti bejegyzésből kiderül, mi történt vele pontosan és hogy éli az életét ma.

Címke , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

2 hozzászólás a(z) Gyógygombával a Leukémia Ellen – Egy 2 Éves Kisfiú Története bejegyzéshez

 1. Gergő mondta:

  Nagyon érdekes történet. Az ember a penicillin kapcsán tudja, hogy a gombák csodákra képesek, de én személy szerint erről a ganoderma gombáról még nem is hallottam. Bízom benne, hogy a kisfiú hosszú és egészséges életre számíthat.

  • Hargitai Dávid mondta:

   Köszönjük szépen Gergő! Mi is reméljük, hogy hasonlóan szerencsés fordulatok köszöntenek majd be Botond életébe a későbbiekben is.
   A cikkben említett alapítvány segítségével még sok beteg gyermek életét tehetik majd könnyebbé a pecsétviaszgombával. Érdekes, hogy többezer éve ismert, és még a mai orvostudomány által is ismert és elismert gyógygombáról van szó (bővebben: http://www.pubmed.org), mégsem terjedt még el a köztudatban rendkívüli gyógyító erejének híre.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük