Honlapkészítés gyorsan

Milyen előnyei lehetnek egy céges honlap gyors elkészülésének? Több szempontból is vizsgálhatjuk a kérdést. Egyfelől a munka viszonylag rövid időtartama miatt nem kell, hogy viseljük több héten, hónapon keresztül folyó honlapkészítés általános rezsiköltségeit, illetve a folyamat során óhatatlanul bekövetkező üresjáratok bérköltségét.

Másfelől – ha tevékenységünk képes értéket teremteni, ezért fontos, hogy munkaidőnk minél jobban ki legyen használva – saját értékes munkaidőnk javára tudunk megtakarítani sok-sok kapcsolatfelvételi, egyeztetési, szinkronizálási és adminisztrációs időt, miáltal nem kerülhetünk abba a helyzetbe, hogy más, hasznot termelő tevékenységünk rovására töltsük az időt több alkalommal is, miközben ez alatt az idő alatt szerezhetnénk vagy kiszolgálhatnánk egy új ügyfelet is.

Az Expressz Honlapkészítés során egyetlen, alapos és kimerítő konzultációt tartunk, amelynek során valamennyi, a végeredmény szempontjából jelentős kérdést, problémát megvizsgálunk és megoldunk, ezután pedig a technikailag lehetséges legrövidebb idő alatt elkészül a megálmodott honlap.

Címke , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

2 hozzászólás a(z) Honlapkészítés gyorsan bejegyzéshez

  1. Gergő mondta:

    Sok sikert és sok honlapot kívánok nektek. A profi honlapkészítő szakemberre mindig szükség van.

  2. LIP mondta:

    Kösz a jókívánságokat. A honlapkészítés igazi multidiszciplináris tevékenység. Nincs is olyan szegmense, ahol ne lennének az adott szakterületen sokkal jobban felkészült szakemberek. Ugyanakkor van létjogosultsága a szintetizáló szemléletnek és képességeknek is, ahogyan egykor a nyomdász munkája is ötvözte a nyelvészetet, a stilisztikát, a marketinget és a tipográfiát, az üzemgazdaságtant és a nyomdatechnológiai ismereteket.

    LIP

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük