Kalóriatáblázatok étrend tervezéshez

Diétázni szeretnél? Csak akkor érdemes belefognod, ha az étrendedet precízen megtervezed. Kalóriatáblázataink segítségével megtudhatod, hogy az ételek mennyi tápanyagot és energiát tartalmaznak, és ennek tudatában könnyedén be tudod állítani az elfogyasztandó mennyiséget. A fogyás legfontosabb kulcsa a tervszerű étrend, mely természetesen nem létezhet rendszeres testmozgás nélkül. Fogyókúra helyett tehát érdemes tájékozódni, és egy precíz diétás étrendet összeállítani.

Címke , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

2 hozzászólás a(z) Kalóriatáblázatok étrend tervezéshez bejegyzéshez

  1. Gergő mondta:

    Az biztos, hogy bármilyen diétát is csináljon az ember, az a legfontosabb, hogy hány kalóriát visz be naponta. Ha többet, mint amennyit a szervezete eléget, akkor hízni fog, ha pont ugyanannyit, akkor stagnál, ha pedig kevesebbet, akkor elindul a fogyás. Nálam valahol 2.200 kalória körül van az optimális bevitel. Nyilvánvalóan mindez az anyagcsere gyorsaságától is függ.

  2. A kalóriánál fontosabb a tápanyag mennyisége. Hiszen bevihetünk ugyanannyi kalóriát csirkemellből, süteményből vagy disznózsírból is, de azt garantálom, hogy utóbbi kettő nem fog fogyást eredményezni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük