Kőzetgyapot szigetelés a házra

Október közepe van, így aztán már nem halogathatjuk tovább a házunk szigetelését. Azt mondták a hozzáértők, hogy a kőzetgyapot szigetelés lesz a legjobb a falakra, ezért aztán az elmúlt néhány hétben engem leginkább a kőzetgyapot ár izgatott. Arra hamar rájöttem, hogy a polisztirolnál drágább lesz, de több embertől is hallottam, hogy jobb szigetelőanyag is. Bízom benne, hogy megéri a magasabb árat. Nem szeretném feleslegesen költeni a pénzt. Abban is biztosan van valami, hogy ha most akarok minden filléren spórolni, akkor később a gázszámlán meg kevesebbet fogok. Úgy döntöttünk, hogy 14 centis szigetelést teszünk a házra, mert ezzel már igencsak útját álljuk a meleg kiszökésének. Meglátjuk majd, hogy mennyit sikerül megfogni a gázszámlán.

Címke , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

3 hozzászólás a(z) Kőzetgyapot szigetelés a házra bejegyzéshez

 1. Gergő mondta:

  A 14 centis hőszigetelés az már emberes. Egészen biztos, hogy sokat fog számítani. Szerintem a gázszámla feleződni fog. Én 12 centist tetettem fel. Már az is emberes.

  • Péter mondta:

   Azért a kőzetgyapot számlája is emberes volt. Amikor a kőzetgyapot árakat számolgattuk, mi is pontosan ebben a feleződésben bíztunk. Akkor úgy tűnik, hogy nem választottunk rosszul, és ez a plusz két centi egy kicsivel nagyobb esélyt ad a megtakarításnak. Mindenesetre áprilisban, májusban már látni fogjuk, hogy mennyire számoltunk jól. Aggódni persze nem aggódunk, mert előbb-utóbb meg fog térülni ez az utólagos szigetelés.

   • Gergő mondta:

    Ez egy axióma. Főleg akkor lehet gyors a megtérülés, ha a gázár további drágulásával számolunk. És miért ne drágulna továbbra is? Szóval egy ház szigetelése nem opció, sokkal inkább követelmény.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük