Online hírgyűjtemény és hírkereső tíz témában

A nagyvilágban történő eseményekről számolnak be a percről-percre érkező belföldi és külföldi hírek, melyek tíz kategóriában jelennek meg. A tudósítások foglalkoznak a tudománnyal, a számítástechnikai újdonságokkal, de akár programajánlóként is el lehet képzelni, hiszen a kulturális hírek között informálodhatsz zenei és filmes újdonságokról is. Egy hírgyűjteményből nem maradhatnak ki, így az érdeklődők nálunk is megtalálják az online bulvár híreket is.

Címke , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

2 hozzászólás a(z) Online hírgyűjtemény és hírkereső tíz témában bejegyzéshez

  1. Gergő mondta:

    Csak az a fránya bulvár ne lenne. Már minden csapból is a magyarországi celebnek nevezett botcsinálta sztárocskák folynak. Az oldal jónak tűnik, remélem, hogy azért nem megy teljesen el a bulvárhírek irányába. A tudomány az rendben, sőt, én még politikai hírekről is szívesen olvasnék.

    Egyébként maga az ötlet (csillaggal megjelölni az érdekes információkat, híreket) nagyon jó, gratulálok érte!

  2. grglinkepito mondta:

    Köszönöm a hozzászólást az ötletgazda nevében is. Úgy néz ki, nem kell tartani a bulvár orientálódástól, de egy hírgyűjtemény esetében ma már kikerülhetetlen a sztár rovat. A normális mértéket betartva ezzel nincs is probléma, mert így lehetőség van arra, hogy a “komoly” hírektől elfáradó látogató lazítson egy kicsit, illetve a pletykát olvasni beugrók is rátalálhatnak egyéb témákra.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük