Óvatosan a lakáshitelekkel

A lakásra vágyó, de a szükséges pénz egy részével nem rendelkező emberek helyzetét használja ki immár hosszú évek óta egy sor erre szakosodott vállalkozás. Az olcsó, vagy szinte ingyenes lakáshitel délibábja komoly, racionálisan gondolkodó felnőtt emberek fülében is elülteti a bogarat, aztán ha cég munkatársa elég ügye és rámenős, a reménybeli hiteligénylők saját naivitásuk áldozataivá válhatnak.Sok esetben csak a szerződéskötés, illetve néhány tízezer forint adminisztrációs költség leszurkolását követően válik egyértelművé, hogy amit az ügyfél aláírt, az nem egy hitelszerződés, még csak nem is konkrét ígéret a hitelnyújtásra, hanem valamilyen fogyasztói csoport tagsági szerződése, annak minden költségével együtt. Tagsági díj, kezelési költség, s tucatnyi más címen vonják a sápot a póruljártaktól.

Hitelfelvétel előtt hasznos lehet tájékozódni a lakás-hitel.hu címen elérhető weboldalon, illetve minél több helyen nézzük meg a lehetőségeket, annál kisebb a lépre menés veszélye.

Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Egy hozzászólás a(z) 0ejegyzéshez

  1. Gergő mondta:

    Na, egy újabb hitel. Azt ajánlom mindenkinek, hogy nagyon járja körül a hitelvelvétel témáját mindenki, mielőtt hitelt venne fel. Hosszú évekre kell előre látnia. Biztosan tudja finanszírozni a havi törlesztőrészleteket?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük