Póló nyomtatást vagy póló hímzést válasszunk?

A mai cikkünkben azt nézzük meg röviden, hogy milyen esetben érdemes póló nyomtatást választani és mikor számít jó döntésnek a póló hímzés.

A nyomtatás technikája már hosszú múltra tekint vissza és a képzett szakembereknek, illetve a fejlett technológiának köszönhetően nagyon tartós, gyönyörű alkotások képződnek. Ráadásul az általuk használt festékek már nagyon sok esetben környezetbarátnak minősülnek. Ezen belül a szitanyomás a nagyobb mennyiségű gyártáshoz használt technológia, míg ezzel szemben a direktnyomtatás akár egyetlen darab esetében is optimális lehet. A póló nyomtatás leginkább egyedi pólók megvalósítására alkalmas, szülinapi ajándékokhoz, lánybúcsúkhoz vagy személyre szabott preferenciákhoz. Vállalkozások esetében is hasznos lehet promóciókhoz vagy különböző céges rendezvények alkalmából.

A póló hímzés ezzel szemben az elegáns, hosszú távú céges ruhaviseletnek lehet a fontos eleme. Egy gyönyörű munkával hímzett logó a munkahelyi viselet valamelyik látható részére nem csak az ügyfelek irányában sugároz megbízhatóságot és profizmust, de még a munkahelyi környezetben is ezt erősíti. Ha kiváló anyagokat használnak a póló hímzéshez, akkor ennek az eredménye nagyon hosszú ideig megtartja majd a minőséget.

Mikor ezt a technológiát választjuk nagyon fontos meggyőződni előtte a szakemberek megfelelő képzettségéről és a használt alapanyag, illetve hímzőgép minőségéről. Ha módunkban áll, mindenképp ajánlott a referenciák megvizsgálása, melyek bizonyítják az ígért munkaminőséget. Természetesen ez nem lesz a legolcsóbb megoldás, de az ilyen hosszan tartó minőségre érdemes költeni.

A nyomtatással szemben tehát láthatjuk, hogy a cégeknek, sportegyesületeknek és komolyabb szervezeteknek ajánlott a póló hímzés használata, de mindenkinek ideális, aki szereti az eleganciát.

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük