Számviteli ügyintéző tanfolyam

Sokakat érdekel, mivel is foglalkozik tulajdonképpen egy számviteli-ügyintéző pozíciót betöltött munkaerő a cégnél – főleg azokat, akik azt fontolgatják, hogy jelentkeznek valamilyen okj-s számviteli ügyintéző tanfolyamra! Mielőtt az ember jelentkezne, valóban nem árt képbe kerülni, mert nem mindegy, miről is szól egy adott képzés. Felesleges elkezdeni a tanulmányokat például abban az esetbe, ha már a számviteli ügyintéző tanfolyam leírásának böngészése közben rájön valaki arra, hogy ez a szakma talán mégsem neki való: Túl sok benne a matek, a papírmunka, az irodai munka…

Mindazonáltal azoknak, akik a képzés ismertetésének áttanulmányozása után is még kedvet éreznek magukban arra, hogy számviteli ügyintézőnek tanuljanak, kifejezetten ajánljuk a Meta Szakközépiskola vonatkozó képzést – sok éves képzési tapasztalat, profi oktatók, ez utóbbiak jellemzik a felnőttképzés profilú oktatási intézményt.

Címke , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

2 hozzászólás a(z) Számviteli ügyintéző tanfolyam bejegyzéshez

  1. Gergő mondta:

    Már a név is olyan komolyságot sugall: számviteli ügyintéző. A szókapcsolat kimondása után egy 50 feletti, szemüveges, festett és dauerolt hajú ügyintéző hölgy képe villan be elém.
    Ráadásul olyan misztikus a dolog. Meg is nézem az ajánlott metakepzes.hu oldalt, mert már felcsigázott, hogy mit is csinál pontosan egy számviteli ügyintéző.

  2. kmarcell mondta:

    Egy számviteli ügyintéző elvileg rengeteg dologra képes – a gyakorlatban már kevésbé. 🙂 A lényeg az, hogy a számviteli ügyintéző tanfolyamon a diákok megkapják a szükséges ismeretanyagot mindazoknak a dolgoknak az elvégzéséhez, amelyeket a MetaKépzés vonatkozó weboldalán is olvashatsz. Ami még lényeges, hogy a szóban forgó oktatási intézményben olyan emberek tanítják a kapcsolódó tantárgyakat, akiknek több éves, valós, gyakorlati munkatapasztalatuk is van – ami azért valljuk be, nem mindenhol van így.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük