Szélenergia – vertikális, függőleges szélgenerátor, házi szélerőmű…

Szélenergia hasznosítás a Magyarországon készülő i-GEN szélgenerátorok telepítésével!

Függőleges tengelyű szélgenerátor, házi szélerőmű telepítés üzemek, lakóházak, társasházak vagy önkormányzatok részére. Ezek az első hatékony szélgenerátor berendezések, amelyek alkalmasak a törvény szerinti “Háztartási méretű kiserőmű” kialakítására.

Az új generációs, hálózatra termelő szélgenerátor segítségével villanyszámlája nulla lehet, vagy akár a szolgáltató fizet Önnek a betáplált többlet energiáért. Legyen házi szélerőműve!

A vertikális, függőleges tengelyű szélgenerátorok különösen alkalmasak a hazánkban is jellemző, változó irányú és sebességű szélből az alternatív, megújuló energia hasznosítására. A szélkerék lapátok egy függőleges tengely körül rendeződnek el, így alakjuk miatt a körülöttük áramló levegő mindig egy adott irányba forgatja a rotort. Ezért szükségtelen folyton a szél irányába beállítani a szélgenerátort, ahogy azt a vízszintes tengelyű szélerőműveknél kell. Az i-GEN szélgenerátorok kifejlesztése több évtized kutatását és tudását sűríti egy optimális formába és méretezésbe. A berendezések teljesítményét minden esetben az adott fogyasztási hely éves fogyasztásához kell méretezni, amihez elég ismernünk az éves villanyszámla összegét. Szélgenerátor építés, szélerőmű telepítés: Minden helyszínre egyedi, környezeti viszonyokra tervezett szélerőművet kínálunk!

Címke , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük