Új életmódra vágysz, anyagi stabilitásra?

Amennyiben fiatalos, lendületes és dekoratív hölgy vagy aki érdeklődik a különböző szépségápolási titkok iránt akkor a Nők Vállalata megteremti számodra a cikkben szereplő mindkét lehetőséget, egy új életmódot, felfogást és anyagi stabilitást.

Ha budapesti vagy pest megyei lakhellyel rendelkezel és szeretnél szépségápolási termékekről szakmailag minél többet megtudni, saját vásárlói kört kiépíteni, ezzel vállalkozásod alapjait és jövőbeli sikereit lefektetni akkor látogasd meg az Avon budapestieknek szóló oldalát s vedd fel velünk a kapcsolatot. Remek jutalék alapú értékesítési lehetőséget kínálunk ahol 15% mindenféleképpen üti a markod, s mivel az értékesítési rendszerünk sávos, így adott kampányon belül az értékesítési szintek átlépésekor automatikusan a magasabb jutalékot kapod. Azaz eljuthatsz akár a 35% -ig is. Ha időközben még komolyabban gondolnád a velünk való együttműködést akkor jelentkezhetsz akár kereskedelmi koordinátornak is. Egy kereskedelmi koordinátor alapvető feladata, hogy kapcsolatot tartson az értékesítő tanácsadókkal és cégünk innovatív termékeire felhívja figyelmüket, azok értékesítésére és használatára megtanítsa őket. Amit kínálunk az karrier lehetőség a javából, de tekinthetsz rá egyszerű hobbiként is. A lényeg, hogy Te osztod be az idődet és a bevételeid a befektetett energiáddal egyenesen arányosan fognak gyarapodni. Reméljük minél előbb csapatunk részének tudhatunk!

 

Címke , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Egy hozzászólás a(z) 0ejegyzéshez

  1. Gergő mondta:

    Igazi női munka egy ilyen. Vajon léteznek Avon tanácsadó férfiak is? Nagyot nevetnék, ha a nők vállalatánál ez előfordulhatna 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük