Ültessen szarvasgombát termő erdőt!

A szarvasgomba termesztés üzleti lehetősége: Szarvasgomba termesztés mikorrhizált, szarvasgombával kezelt makkal! A szarvasgomba termesztés erdősítéssel, mezőgazdasági szántó és gyepterületeken az egyéb mezőgazdasági kultúrákhoz képest tízszeres hasznot biztosít!
Szarvasgomba termesztés támogatás, erdőtelepítési pályázat segítségével pályázati pénzből ingyenes az erdőtelepítés a szarvasgomba termesztéshez kijelölt területen!

A szarvasgomba kereső kutya betanításában is vállalunk szaktanácsadást, valamint partnerek vagyunk, ha felvásárlásra kínálná a segítségünkkel termesztett szarvasgombát.

A szarvasgomba előfordulása, lelőhelye: A szarvasgomba legjobban olyan tölgyesekben, bükkösökben érzi jól magát, ahol nincs lágyszárú aljnövényzet, a talaj gazdag mészben és humuszban és laza szerkezetű. A szarvasgomba rendszerint egy fa-, vagy cserjefajjal kölcsönösen előnyös életközösséget alakít ki.

Szarvasgomba fajták: a nyári, téli, nagyspórás és homoki szarvasgomba jellemzőiről és előfordulásáról oldalunkon olvashat további információt.

Címke , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.