Vállakozás indítása

Ha el szeretnél kezdeni egy vállalkozást, járj el körültekintően! Nem elég, ha mestere vagy a szakmádnak, a hátterét is biztosítanod kell a kezdő lépések során. Ha nem teremted meg a hátországot, később bedőlhet a dolog, akármilyen kiváló szakember is vagy. Mire gondolok? A jogi dolgokra, a pénzügyi stabilitásra, az adózásra. Ezeknek az elejétől fogva rendben kell lenni a nyugodt működéshez. A FIVOSZ erre alapozva indította útjára a vállalkozások indulását segítő Start csomagjait. Ismerd meg őket Te is!

Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Egy hozzászólás a(z) 0ejegyzéshez

  1. Gergő mondta:

    Ez a FIVOSZ micsoda? Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége? Vajon mit jelent a fiatal szó? A 30 évesen vállalkozást indító az még fiatalnak számít? Érdekes kérdés. De ez az instantceg.hu oldal tetszik nekem. A végén eljutunk odáig, hogy egy weboldalon pár kattintás után lehet majd céget alapítani (tudom, hogy a fent nevezett weblap nem erről szól, de a frappáns honlapnév ezt juttatta az eszembe).

    Ennek ellenére: kezdő (fiatal és nem fiatal) vállalkozók hajrá! Tessék böngészni az instantceg.hu-t, mert mindenkinek jobb lesz úgy.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük