Víztisztító vagy ásvásnyvíz

Az a baj, hogy a legtöbb ember csak papol az egészséges életmódról, de amikor tenni is kéne valamit érte, akkor az már nem megy. A két központi témán túl – ami ugye egyrészt a mozgás, másrészt a táplálkozás – vannak még olyan területek, melyekkel nem sokat törődtünk eddig. Az egyik az egészséges folyadék bevitele a szervezetbe. Csak és kizárólag a tiszta víz tartozik ebbe a kategóriába, mert ez a szervezetünk számára létfontosságú táplálék. Hogy házi víztisztító készüléket használ valaki, vagy ásványvizeket cipel haza a boltból, azt mindenki döntse el maga. Csak tegyen végre valamit az egészségéért!

Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Egy hozzászólás a(z) 0ejegyzéshez

  1. Gergő mondta:

    Igazat szólsz! A legtöbb ismerősöm nagyon kevés folyadékot visz be a szervezetébe. Ha isznak, akkor is a cukros üdítőket tömik magukba.

    Én nagy rajongója vagyok a tiszta víznek. Egyszerűen szeretem az ízét (vagy íztelenségét), és gyakorlatilag a szomjamat sem oltja más. Hasznosnak tartom a házi víztisztító berendezéseket is, de egyelőre még nem szereztünk be ilyet. Mi a “cipeljük az ásványvizet” kategóriába tartozunk, de könnyen lehet, hogy karácsony tájékán megváltozik a dolog… Tán ezt kap valaki ajándékba? Ki tudja…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük